Korjausrakentamista ja remontointia Tampereella & Pirkanmaalla – Kraftsmen Oy

Remontit, saneeraukset ja purku-urakat ammattitaidolla.

Toteutamme huoneistoremontit ja vahinkosaneeraukset aina pienistä pintaremonteista kokonaisvaltaisiin sisäremontteihin ja huoneiston peruskorjauksiin erityisesti Tampereella ja Pirkanmaan alueella Hoidamme myös purku-urakat asiallisesti ja aikataulussa.

Rakennusliikkeemme palvelee yksityishenkilöitä, asuntosijoittajia, rakennusurakoitsijoita ja taloyhtiöitä Pirkanmaan alueella, mutta liikumme tarvittaessa myös kauemmaksi.

Remonttifirmamme hoitaa remontit, saneeraukset ja peruskorjaukset Pirkanmaalla ja sen ulkopuolella.

Osaavat remonttimiehet, laadukas lopputulos

Kun me remontoimme, saat laadukasta jälkeä sovitussa aikataulussa.

Huoneistoremonttien, peruskorjausten ja muiden korjausrakentamisen töiden onnistuminen riippuu erityisesti tekijöiden ammattitaidosta. Jos kokonaisuus ei ole hyvin suunniteltu tai tekijät vaihtuvat aina yhden vaiheen tehtyään, vastaan voi tulla yllätyksiä ja vaarana on remontin pitkittyminen. Se johtaa usein myös lisäkustannuksiin. Tällainen tilanne on kuitenkin vältettävissä:

Me Kraftsmenilla tunnemme korjausrakentamisen ongelmat ja siksi olemme kehittäneet siihen ratkaisun.

Kokonaisvaltainen palvelumme takaa, että rakennusprojektisi on hallinnassa alusta loppuun: suunnitelma on realistinen, työ etenee sovitusti, kustannukset pysyvät kurissa ja ammattilaiset tekevät laadukasta jälkeä, josta voimme olla ylpeitä.

Kerro mitä aiot remontoida – me toteutamme!

Huoneistoremontti ammattitaidolla.

Olemme mukana rakennusprojektin alusta loppuun

Sitoudumme rakennusprojektisi onnistumiseen. Emme vain tule työmaalle tekemään yhtä työvaihetta ja lähde pois, vaan palvelemme kokonais­valtaisesti.

Remontti, saneeraus tai peruskorjaus Tampereella ja Pirkanmaalla.

Kokemus ja osaaminen näkyvät rakentamisessa ja lopputuloksessa

Rakentajatiimin ja työnjohdon kokemus ja osaaminen takaavat, että projekti etenee ja valmistuu sovitussa aikataulussa ja budjetissa – laadusta tinkimättä.

Referenssejä

Rakennuspalvelut urakoitsijalle

Remontoidaan yhdessä!

Kun etsit ammattitaitoista remontti- ja korjaustiimiä, ota yhteyttä! Soita meille numeroon 040 554 4350 tai laita sähköpostia otto.airaksinen@kraftsmen.fi. Voit myös ottaa yhteyttä tarjouspyyntölomakkeella!

Ota yhteyttä!

Rakennusliikkeemme palvelee yksityishenkilöitä, asuntosijoittajia rakennusurakoitsijoita ja taloyhtiöitä erityisesti Tampereella ja Pirkanmaan alueella, mutta liikumme tarvittaessa myös kauemmaksi.

Ota yhteyttä! Soita meille numeroon 040 962 6036 tai laita sähköpostia otto.airaksinen@kraftsmen.fi. Voit myös ottaa yhteyttä tarjouspyyntölomakkeella:

Kyllä! Korjausrakentamisen lisäksi saat meiltä myös kaikki uudisrakentamisen palvelut. Rakennamme perustukset, rungot, väliseinät, alakatot, levytykset, ulkovuoraukset sekä sisällä katot, seinät, asennus- ja puusepäntyöt aikataulussa ja ammattitaidolla. Lue lisää tästä:

Kyllä! Rakentajatiimimme kasvaa koko ajan ja etsimme rakennusalan ammattilaisia eri tehtäviin. Lue lisää tästä:

Tule meille töihin