Remontoitu olohuone
|

Pintaremontilla virhekorjauksia ja uutta ilmettä

Toteutimme kauniissa Pyynikin maisemissa Tampereella huoneiston pintaremontin, jossa päivitimme asiakkaan asunnon katon ja seinät.

Aiemman remonttireiskan jäljiltä asuntoon oli jäänyt laajoja kipsilevyvaurioita, jotka kaipasivat kiireellistä korjausta. Budjettia oli noin 4 000 € ja tartuimme innolla haasteeseen.

Katon panelointi

Ensimmäisenä työstimme katon paneloinnin. Valitsimme asiakkaan kanssa valkoisen mdf-paneelin. Paneeli kannattaa aina asentaa valon suuntaisesti, jotta asuntoon saadaan tilantuntua ja jatkuvuutta.

Kipsilevyjen korjaus

Seuraavaksi siirryimme kipsilevyvaurioiden korjaukseen. Oviaukkojen pielissä oli valtavat raot, joita oli yritetty epätoivoisesti paikata tasoitteella ja maalilla. Paikkaus oli kuitenkin jäänyt vain yrityksen tasolle. Saimme kipsin ja tasoitteen kanssa korjattua oviaukot todella siisteiksi.

Seinien ehostus

Viimeinen vaihe oli seinien maalaus. Yhteistyössä asiakkaan kanssa valitsimme sopivat värisävyt, jotka loivat tilaan harmonisen kokonaisuuden. Käytimme laadukasta, kulutusta kestävää maalia, jotta seinät pysyvät pitkään kauniina. Huolellinen pohjatyö ja maalaus viimeistelivät tilan ilmeen.

Projektin aikana kohtasimme useita haasteita, mutta kokemus ja joustavuus auttoivat löytämään ratkaisut. Pysyimme budjetissa ja aikataulussa, ja lopputulos oli asiakkaan toiveiden mukainen. Tämä projekti oli hyvä esimerkki siitä, kuinka remontti voidaan toteuttaa kustannustehokkaasti ja laadukkaasti, vaikka lähtökohdat olisivatkin haastavat.

Laita jakoon:

Samankaltaiset artikkelit