Uudisrakentamista alihankintana Tampereella & Pirkanmaalla – Kraftsmen Oy

Talonrakentamisen ammattilaiset palveluksessasi.

Rakennamme perustukset, rungot, väliseinät, alakatot, levytykset, ulkovuoraukset sekä sisällä katot, seinät, asennus- ja puusepäntyöt aikataulussa ja ammattitaidolla.

Rakennusliikkeemme palvelee yksityishenkilöitä, rakennusurakoitsijoita ja taloyhtiöitä Pirkanmaan alueella, mutta liikumme tarvittaessa myös kauemmaksi.

Talonrakentamisen ammattilaiset rakentavat kaiken perustuksista sisärakentamiseen ja viimeistelyyn - toimimme Pirkanmaan alueella.

Osaavat rakentajat, laadukas lopputulos

Kun me rakennamme, budjetti ja aikataulu pitävät.

Rakennusprojekti sisältää paljon liikkuvia osia. Uudisrakentamisessa valitettavan yleistä on se, että muutama yhteensattuma johtaa projektin pitkittymiseen ja reippaisiin lisäkustannuksiin. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla.

Me Kraftsmenilla tunnemme uudisrakentamisen ongelmat ja siksi olemme kehittäneet siihen ratkaisun.

Kokonaisvaltainen palvelumme takaa, että rakennusprojektisi on hallinnassa alusta loppuun: suunnitelma on realistinen, työ etenee sovitusti, kustannukset pysyvät kurissa ja ammattilaiset tekevät laadukasta jälkeä, josta voimme olla ylpeitä.

Kerro mitä aiot rakentaa – me toteutamme!

Talonrakentaminen Tampereella ja Pirkanmaalla.

Olemme mukana rakennusprojektin alusta loppuun

Sitoudumme rakennusprojektisi onnistumiseen. Emme vain tule työmaalle tekemään yhtä työvaihetta ja lähde pois, vaan palvelemme kokonais­valtaisesti.

Talonrakentamisen ammattilaiset Pirkanmaalla.

Kokemus ja osaaminen näkyvät rakentamisessa ja lopputuloksessa

Rakentajatiimin ja työnjohdon kokemus ja osaaminen takaavat, että projekti etenee ja valmistuu sovitussa aikataulussa ja budjetissa – laadusta tinkimättä.

Rakennuspalvelut urakoitsijalle

Rakennetaan yhdessä!

Kun etsit ammattitaitoista rakentajatiimiä, ota yhteyttä! Soita meille numeroon 040 554 4350 tai laita sähköpostia otto.airaksinen@kraftsmen.fi. Voit myös ottaa yhteyttä sivuston tarjouspyyntölomakkeella!

Ota yhteyttä!

Rakennusliikkeemme palvelee rakennusurakoitsijoita ja taloyhtiöitä Pirkanmaan alueella, mutta liikumme tarvittaessa myös kauemmaksi.

Ota yhteyttä! Soita meille numeroon 040 962 6036 tai laita sähköpostia otto.airaksinen@kraftsmen.fi. Voit myös ottaa yhteyttä sivuston tarjouspyyntölomakkeella:

Kyllä! Uudisrakentamisen lisäksi saat meiltä myös kaikki korjausrakentamisen palvelut. Teemme purku-urakat, huoneistoremontit ja vahinkosaneeraukset laadukkaasti ja budjetissa. Lue lisää tästä:

Kyllä! Rakentajatiimimme kasvaa koko ajan ja etsimme rakennusalan ammattilaisia eri tehtäviin. Lue lisää tästä:

Tule meille töihin